PestControl-Expert, urări de Crăciun și An Nou!

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, echipa PestContol-Expert dorește să le ureze tuturor sărbători fericite, pline de bucurie, sănătate și prosperitate.

Anii care au trecut au fost plini de provocări, dar și de realizări. PestControl-Expert a continuat să ofere clienților săi servicii de înaltă calitate, adaptându-se la noile realități.

În 2023, PestContol-Expert a sărbătorit 25 de ani de activitate. În această perioadă, compania a crescut constant, ajungând să fie un lider în domeniul controlului dăunătorilor din Moldova.

PestControl-Expert a investit în mod constant în dezvoltarea profesională a angajaților săi, pentru a oferi clienților săi servicii de cea mai bună calitate. Compania a implementat, de asemenea, tehnologii de ultimă generație, pentru a-și eficientiza activitatea și a proteja mediul înconjurător.

În 2023, PestControl-Expert a realizat o serie de realizări importante, printre care:

  • A extins portofoliul de servicii, oferind noi soluții de control al dăunătorilor, inclusiv pentru mediul industrial și comercial.
  • A lansat un nou site web, care oferă clienților o experiență mai bună de navigare și utilizare.
  • A primit o serie de premii și distincții pentru calitatea serviciilor sale.

Echipa PestControl-Expert este recunoscătoare pentru încrederea pe care clienții săi i-o acordă. Compania este mândră să fie partenerul lor în lupta împotriva dăunătorilor.

Vă dorim să petreceți această perioadă alături de cei dragi, să vă bucurați de momentele frumoase și să vă încălziți sufletul cu dragoste.

Un an nou fericit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Contacte

Dacă aveți întrebări contactați-ne în timpul orelor de lucru și aflați răspunsul în scurt timp!