RESPONSABILITATE FAȚĂ DE MEDIUL ÎNCONJURĂTOR

MEDIUL NOSTRU INCONJURĂTOR CONTEAZĂ

Abordare Responsabilă din Punct de Vedere Ecologic a Serviciilor PestControl-Expert

Insectele, rozătoarele și alte vietăți pe care oamenii le consideră dăunători sunt de fapt esențiale pentru menținerea echilibrului ecologic al mediului înconjurător – ele devin dăunătoare doar atunci când pun în pericol sănătatea sau proprietatea oamenilor. La PestControl-Expert, credem că este responsabilitatea noastră să avem grijă de mediul nostru înconjurător, în timp ce ajutăm la controlul dăunătorilor în casele și afacerile clienților noștri.

PestControl-Expert oferă programe de Management Integrat al Dăunătorilor care utilizează o combinație eficientă de metode de tratament bazate pe inovații pentru a atinge nivele acceptabile de control cu cel mai mic impact posibil asupra oamenilor, organismelor nețintite și mediului. Acesta este doar unul dintre modurile în care PestControl-Expert colaborează cu clienții săi pentru a crea și a oferi planuri personalizate ce vor ajuta la prevenirea, tratarea și controlul dăunătorilor în și în jurul casei și locului de muncă.

SUSȚINEREA CONTROLULUI DURABIL AL DĂUNĂTORILOR

Adoptarea mai multor soluții non-toxice

Găsim în continuu modalități mai bune de a preveni, detecta și ținti infestările, utilizând, pe cât de mult posibil, tratamente non-toxice.

Suntem angajați în reducerea utilizării substanțelor chimice dăunătoare în controlul dăunătorilor prin gama tot mai bogată de opțiuni non-toxice, produse noi și soluții inovatoare.

Creând o diferență cu fiecare inovație

Oferim servicii sigure și proiectăm fiecare inovație în așa mod ca să aibă o sustenabilitate cât mai mare.

Venim cu inovații constante pentru a aduce pe piață produse noi care permit un control mai eficient al dăunătorilor cu un impact cât mai mic asupra mediului înconjurător. Aplicăm expertiza noastră pentru a învinge dăunătorii cu soluții cât mai eficiente din punct de vedere energetic și reciclabil. Aceasta din urmă ne permite să fim mai puțin dependenți de substanțele chimice.

Redu, reutilizează, reciclează (RRR)

Scopul nostru este să măsurăm și să reducem deșeurile pe care le generăm ca afacere, până la zero prin procesul activ de depozitare și incinerare, sporind în același timp utilizarea materialelor reciclabile atât în produsele noastre cât și în cadrul operațiunilor noastre.

Iar pentru a ne asuma o responsabilitate deplină, am implementat și planuri de acțiune pentru a monitoriza și mai bine deșeurile noastre.

Trăiește, respiră și acționează în mod durabil

Analizăm toate aspectele operațiunilor noastre pentru a construi o cultură de durabilitate în întreaga companie și pentru a asigura că luăm măsuri proactive pentru reducerea impactului nostru asupra mediului înconjurător.

Valorile care ne reprezintă în protejarea mediului înconjurător

Responsabilitate: Protejăm și conservăm mediul pentru viitor.
Inovație: Soluții durabile pentru un impact dăunător minim.
Sustenabilitate: Ne angajăm să trăim și să lucrăm eco-prietenos.