TRATĂRI SPECIFICE

ECHIPA BMPC PCE - Indiferent de anotimp!

Oferim următoarele servicii de tratamente specifice:

  • Dezinsecția lemnului;
  • Dezinsecția depozitelor, hambarelor;
  • Ignifugarea lemnului;
  • Tratamente anti-cârtițe;
  • Îndepărtarea păsărilor;
  • Îndepărtarea câinilor, pisicilor;
  • Dezinfecția unităților de transport, de mărfuri supuse controlului sanitar-veterinar de stat.

Important! Tratamentele specifice, în anumite momente se pot realiza de comun acord împreună cu Partenerii BMPC.

Aveți nevoie de tratamente specifice calitative? Echipa BMPC va interveni într-un timp scurt cu echipament modern, produse profesionale.

Servicii Specifice de Tratamente: Soluții Eficiente pentru Diverse Necesități

Descoperă gama noastră de servicii specializate de tratamente, proiectate pentru a aborda nevoile distincte ale clienților noștri. De la dezinsecția lemnului la îndepărtarea păsărilor, oferim soluții profesionale și eficiente pentru orice provocare.

1. Ce implică procesul de dezinsecție a lemnului și când este recomandat acest tratament?

Dezinsecția lemnului implică aplicarea de substanțe specializate pentru prevenirea și eliminarea infestărilor de dăunători care afectează lemnul. Este recomandat atunci când există riscul de atac al insectelor dăunătoare sau al fungilor. Acest proces nu doar protejează structurile din lemn, ci și prelungește durata de viață a materialelor lemnoase.

2. Care sunt beneficiile ignifugării lemnului și în ce situații este aceasta necesară?

Ignifugarea lemnului constă în aplicarea de substanțe chimice pentru a reduce inflamabilitatea materialului lemnos. Aceasta este necesară în locații cu risc crescut de incendii, precum clădiri publice, structuri comerciale și construcții din lemn expuse la factori de risc. Ignifugarea nu doar încetinește propagarea focului, ci și previne dezvoltarea rapidă a incendiilor.

3. Cum se desfășoară dezinsecția depozitelor și hambarelor și cum contribuie la protejarea stocurilor?

Dezinsecția depozitelor și hambarelor presupune utilizarea metodelor specializate pentru a preveni și elimina prezența dăunătorilor care pot afecta stocurile. Acest proces contribuie la protejarea integrității produselor depozitate, prevenind pierderile financiare și asigurând conformitatea cu standardele de igienă.

4. Ce soluții oferiți pentru tratamentul anti-cârtițe și cum funcționează acestea?

Tratamentele anti-cârtițe implică utilizarea unor substanțe speciale care descurajează și elimină activitatea cârtițelor. Aceste tratamente pot include substanțe repelente, capabile să afecteze sistemul nervos al cârtițelor, împiedicându-le să își construiască galeriile și să cauzeze pagube. Acest tip de abordare poate fi sigur pentru mediul înconjurător și eficient în controlul infestărilor.

5. Care sunt metodele eficiente pentru îndepărtarea păsărilor și cum previne acest tratament problemele asociate?

Îndepărtarea păsărilor se realizează prin intermediul unor tehnici umane și utilizarea unor substanțe repelente. Astfel de tratamente sunt proiectate să descurajeze păsările să se așeze sau să cuibărească în anumite zone. Acest lucru nu doar previne daunele aduse clădirilor și echipamentelor, ci și reduce riscul de transmitere a bolilor asociate excrețiilor de păsări.

6. Cum se desfășoară îndepărtarea câinilor și pisicilor și cum poate acest tratament să contribuie la un mediu mai sigur?

Îndepărtarea câinilor și pisicilor implică utilizarea metodelor umane și a unor substanțe repelente care nu afectează sănătatea animalelor. Acest tratament contribuie la prevenirea riscurilor asociate prezenței animalelor în spațiile

7. Cum se realizează dezinfecția unităților de transport și de ce este importantă în contextul controlului sanitar-veterinar de stat?

Dezinfecția unităților de transport presupune tratamentul adecvat al spațiilor pentru a preveni răspândirea bolilor și a asigura conformitatea cu normele de control sanitar-veterinar de stat. Este esențială pentru transportul sigur și igienic al mărfurilor.