DERATIZARE

ECHIPA BMPC PCE - Indiferent de anotimp!

CE ESTE DERATIZAREA?

Atunci când vorbim de deratizare, ne referim la acțiunea de combatere a rozătoarelor (șoareci, șobolani etc.), purtătoare de agenți parazitari, cu scopul reducerii acestora sau chiar a eliminării definitive.

BENEFICIILE DERATIZĂRII

Rozătoarele ne pot pune sănătatea în pericol, fiind purtătoare de numeroase bacterii și microbi, care pot provoca afecțiuni grave odată ce intră în contact cu omul. Cu atât mai mult, acestea pot aduce și pagube materiale, fiind recunoscute pentru tendința de a roade tot ce le stă în cale. În acest sens, o operațiune de deratizare la prețuri reduse reprezintă un proces prin care se folosesc anumite metode și substanțe, de către o echipă de specialiști în domeniu, care datorită experienței dobândite în timp, vor ști cel mai bine care este cea mai potrivită tehnică prin care să le vină de hac dăunătorilor.

Deratizarea reprezintă un complex de măsuri epidemiologice nespecifice, cu scop profilactic și antiepidemic de combatere a rozătoarelor, care sunt vectori de transmisie și surse de agenți patogeni în bolile infecțioase şi invazive. Rozătoarele sunt purtători de germeni și vectori principali în apariția și răspândirea a numeroase infecții, dintre care sunt tularemia, trichinoza, leptospiroza, bruceloza, antraxul, rickettsiozele, toxiinfecțiile alimentare, pseudopesta aviară, pesta porcină, turbarea, teniazele etc.

Pentru combaterea unei populații sau invazii de rozătoare, echipa BMPC va interveni într-un timp scurt cu echipament modern, produse profesionale.

TIPURI DE DĂUNĂTORI

Pentru combaterea unei populații sau invazii de rozătoare, echipa BMPC va interveni într-un timp scurt cu echipament modern, produse profesionale.