Expoziția Internațională Specializată de tehnică agricolă ”Moldagrotech”

Expoziția Internațională Specializată de tehnică agricolă ”Moldagrotech” reprezintă un prilej de reuniune pentru reprezentanții care activează în acest sector. Manifestarea din perioada 21.10.2014 – 24.10.2014 a fost organizată de CIE ”MoldExpo”, având drept co-organizator Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare al Republicii Moldova. Respectiv, evenimentul a fost găzduit de către centrul  internațional de expoziție ”MoldExpo”.

Expoziția Moldagrotech (toamna), un indice de progres al agriculturii, a avut drept participant compania autohtonă BELNIS S.R.L., care și-a prezentat în cadrul evenimentului, domeniul său de activitate. În același timp compania BELNIS S.R.L. este reprezentantul oficial al produselor companiilor BAYER ENVIRONMENTAL SCIENCE, VALBRENTA CHEMICALS, GARANT și BIOVETPROTECT.

BAYER ENVIRONMENTAL SCIENCE este un concern cu sediul la Leverkusen, Germania, cu activitate internațională în industria chimică și farmaceutică. BAYER ENVIRONMENTAL SCIENCE este un furnizor de talie mondială de produse și servicii pentru în Sănătatea Publică, ocupând poziții de vârf în Sănătate și protecția Mediului. BAYER ENVIRONMENTAL SCIENCE este lider mondial în inovație, având activități de cercetare, dezvoltare și comercializare a  unor produse de mare valoare, focalizate pe două  domenii în Sectorul de Sănătate Publică: insecticide și raticide.

VALBRENTA CHEMICALS este unul din cei mai mari producători din Rusia de produse pentru combaterea dăunătorilor. Mărcile sale sunt: ALT, VARAT, RATIDION și altele.

Încă doi Parteneri oficiali ai companiei BELNIS S.R.L., care s-au alăturat acesteia din urmă în cadrul evenimentului ”Moldagrotech” sunt companiile GARANT cu mărcile sale Șturm și Absolon și  BIOVETPROTECT cu mărcile sale Moartea Șobolanilor și Furtuna Șobolanilor.

În cadrul expoziției vizitatorii au avut ocazia să ia cunoștință cu informația expusă de către companie în domeniul combaterii insectelor, rozătoarelor și altor tipuri de dăunători. Momentul de informare s-a realizat prin intermediul prezentării produselor partenerilor sus numiți.

Cu ocazia prestigiosului eveniment ”Moldagrotech” (toamna), compania BELNIS S.R.L. a realizat un studiu eficient a pieței și a mediului concurențial, a profitat de posibilitatea de a stabili noi relații de afaceri, dar și de a menține și dezvolta relațiile deja existente la momentul actual.  Această experiență productivă a oferit la fel și un bun prilej pentru a prezenta și promova produse și servicii noi pe piață. Și nu în ultimul rând, s-a atins scopul de consolidare și înrădăcinare a imaginii firmei, atât pe piața autohtonă, cât și pe cea internațională, prin intermediul vectorului de dezvoltare a complexului agroindustrial al Moldovei, expoziția ”Moldagrotech”. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Contacte

Dacă aveți întrebări contactați-ne în timpul orelor de lucru și aflați răspunsul în scurt timp!