Expoziția de Primăvară ”Moldagrotech”

Un eveniment de prestigiu, organizat de CIE ”MoldExpo”, având drept co-organizator Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare al Republicii Moldova a fost Expoziția Internațională Specializată de tehnică agricolă ”Moldagrotech”, găzduită respectiv de către centrul  internațional de expoziție ”MoldExpo”. La acest eveniment, în calitate de participant s-a prezentat SC ”BELNIS” S.R.L. – reprezentant oficial, importator, distribuitor al produselor companiilor –  BAYER ENVIRONMENTAL SCIENCE, VALBRENTA CHEMICALS, GARANT, SRL BIOVETPROTECT, producătoare de insecticide și rodenticide biodegradabile în mediul extern. 

Compania BAYER ENVIRONMENTAL SCIENCE este recunoscută în lume prin valorile sale de Leadership, Integritate, Flexibilitate și Eficiență, sintetizate de termenul LIFE. Altfel spus, calitatea biocidelor este exprimată prin consum minim, dar cu efect maxim.

   Compania VALBRENTA CHEMICALS este recunoscută ca lider în domeniul deratizării. Aceasta a demonstrat pentru clienții săi, în special, fermierilor agricoli, eficacitatea raticidelor Varat granule, Ratidion brichetele moi, clei Trapkoll, Grîzunit – blok pentru terenurile cu livezi și vii; Totodată pentru depozite unde se păstrează cereale și alte produse agricole.

   Compania GARANT este cunoscută prin insecticidele – Absolut, Leghion și Karakurt. La expoziție a fost prezentat și raticidul Șturm, cu substanța activă brodifacum 0,005%, în diferite suporturi alimentare: cereale, granule, brichete moi și parafinate.

   SRL BIOVETPROTECT reprezintă producătorul autohton de rodenticide în componența căreia intră următoarele mărci:  Moartea Șobolanilor și Furtuna Șobolanilor. Acestea garantează o eficacitate înaltă de combatere a rozătorilor.

 Această expoziție a servit drept sursă de informare a populației despre produsele împotriva dăunătorilor dar și ca ghid informativ pentru profesioniștii din domeniul de igienă publică și companiile specializate. În cadrul evenimentului, BELNIS S.R.L. a reușit să-și prezinte domeniul său de activitate:  Igiena și Sănătate Publică în scopul contribuirii, alături de Companiile autohtone, a asigurării unor standarde de viață ridicate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Contacte

Dacă aveți întrebări contactați-ne în timpul orelor de lucru și aflați răspunsul în scurt timp!